Exclusieve MbyMoon ontwerpen te koop

Hieronder vind je al mijn ontwerpen en creaties die ik verkoop. Direct betalen kan (helaas nog) alleen met PayPal. Dit omdat ik een hobbywebsite heb, nog niet zakelijk bezig ben en dus ook nog geen KvK-nummer heb.

Kun/wil je niet via PayPal betalen, maar heb je toch interesse in 1 van mijn mooie MbyMoon-creaties, stuur me een berichtje met jouw vraag via mail op mbymoon@outlook.com en ik laat je zsm weten welke andere mogelijkheid er is voor jou.

Combinatie bestelling patronen Fay + Santa-Fay MbyMoon (PDF)

Kun je niet kiezen tussen deze 2 geweldige mutsen? Dan kun je beide bestellen voor een leuke prijs!

€ 4,00

Patroon Kerstmuts Santa-Fay MbyMoon (PDF)

Wil je met een wel heel opvallende Kerstmuts lekker warm de winter door, bestel dan mijn PDF-patroon van Santa-Fay. Het patroon is uitgeschreven op 5 pagina’s, deze krijg je via mail toegestuurd na ontvangst van jouw betaling.

€ 2,50

Patroon elfenmuts Fay MbyMoon (PDF)

Een heerlijke warme én opvallende muts met lekker veel decoratie, een duidelijk omschreven patroon dat ik je als PDF bestand in de mail toestuur na ontvangst van jouw betaling. Het patroon is uitgeschreven op 5 pagina’s.

€ 2,50

Patroon Kyra-vest MbyMoon maat M (PDF)

Een duidelijk PDF bestand (7 pagina’s) van mijn Kyra-vest, deze krijg je via mail toegestuurd na ontvangst van jouw betaling. Vermeldt daarom altijd jouw e-mailadres en controleer deze goed voordat je het geld overmaakt.

€ 5,00

Patroon Brooklyn vest MbyMoon XL-2XL-3XL(PDF)

Een heerlijk lekker warm en ruim vest om in de herfst of lente buiten te dragen ipv een jas. Je krijgt een duidelijk PDF bestand (5 pagina’s) van mijn Brooklyn vest, deze krijg je via mail toegestuurd na ontvangst van jouw betaling.

€ 4,00

Loopsjaal in 3 kleuren MbyMoon

Gehaakt van 100% acryl garen, in 3 kleuren (wit, grijs en mintgroen) gehaakt met een mooie puffsteek langs beide randen.

€ 19,95

Grote loopsjaal in 3 kleuren MbyMoon

Zeer royale loopsjaal in 3 kleuren (wit, grijs en zalmroze) van 100% acryl garen, afgewerkt met een gehaakte band. Heerlijk ruim en warm met gemak 2x om te slaan. En natuurlijk weer mijn leuke MbyMoon knoop erop.

€ 26,95

Scoody MbyMoon

VERKOCHT! Leuke, warme, heerlijk zachte Scoody gehaakt van 100% acryl. Muts met aangehaakte sjaal, voorzien van leuke franjes. Ontworpen en gehaakt door MbyMoon.

€ 21,95

Hoodycolsjaal in grijs MbyMoon

100% acryl, gehaakt in reliëfstokjes, een rustig stoer patroon, dus bedoelt voor een stoere jongen.

€ 31,95

Grove chunky colsjaal in crèmewit met grijs MbyMoon

De diamantsteek heb ik creatief gebruikt voor deze sjaal, waardoor er geen ruiten/diamanten ontstonden, maar schuine strepen aan beide zijdes. Er zitten dus 2 goede kanten aan deze sjaal! 100% acryl en lekker grof, makkelijk 2x om te slaan.

€ 19,95

Hoodycolsjaal Hoody in wit met grijs

Mijn hoodycolsjaal Hoody in een aangepaste versie en in 2 kleuren. Heerlijk warm met de hoody omhoog als je overvallen wordt door een regen/sneeuwbui en heerlijk vlot draagbaar met de hoody naar beneden. Gehaakt van 100% acryl (Royal)garen.

€ 31,95

Lange combi-sjaal MbyMoon

Royale combi-sjaal, combinatie van een deel gebreid in 100% acryl grijs garen afgewerkt met gaatjes garen in verloopkleuren van grijs naar bruin. Dit rimpelt mooi samen waardoor het een volle royale sjaal wordt. Ook heerlijk warm als een schouderomslagdoek.

€ 21,95

Grove loopsjaal in 2 kleuren MbyMoon

Grove loopsjaal, in 2 kleuren (roze en antracietgrijs) en een opvallende steek, gehaakt met meerdere draden tegelijk van acrylgaren. Met gemak 2x om te slaan, heerlijk royaal en warm.

€ 21,95

Ultra zachte colsjaal wit/grijs MbyMoon

Heerlijk ruime colsjaal, zo heerlijk zacht vind je ze nergens. Met gemak sla je deze 2x om je hals.

€ 26,95

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s