Heerlijk zachte shrug voor frisse herfst (of lente) dagen

img_2734

Een paar weken geleden heb ik met de uitverkoop bij de Zeeman 10 bollen Fluffy in mintgroen kunnen scoren. Zo mooi, zo zacht, eigenlijk is het onmogelijk om de mooie kleur en de heerlijke zachtheid van dit garen met de camera vast te kunnen leggen.

img_2675

Ook bijna onmogelijk om er img_2733mee te haken, maar ik heb toch een fijne haaksteek kunnen vinden die het mogelijk maakt: de reliëfstokjes! En dan wel op de manier van een soort boordsteek, dus afwisselend reliëfstokjes voor en achter insteken. De lap wordt met deze steek echt nog voller, is rekbaar en gaat al hakend onderweg naar een warme, zachte shrug, heerlijk om straks te dragen in de herfst.

En dit is het resultaat:

thumbnail_sam_3100

3 gedachtes over “Heerlijk zachte shrug voor frisse herfst (of lente) dagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s