Update gratis patroon (PDF) hoodycolsjaal Hoody MbyMoon!

Zo blij met en trots op mijn 1e patroon in PDF (mijn Scoody) dat ik besloten heb, al mijn ‘oude’ patronen op te poetsen en een update te geven.
Te beginnen bij mijn meest populaire patroon van (want serieus al bijna 22.000x bekeken via mijn weblog hier!) mijn hoodycolsjaal Hoody.

De tekst en indeling heeft een verbetering gekregen en ik heb besloten duidelijkere foto’s toe te voegen, degenen die verderop in mijn weblog hier ook al te vinden zijn. Het oude patroon blijft ook gewoon staan hoor, maar een update was volgens mij wel nodig.

Mocht je vragen hebben, je mag me altijd mailen mbymoon@outlook.com of via mijn pagina MbyMoon op Facebook een berichtje sturen via de chat. En als je op Facebook mijn pagina liked, kun je daar ook meteen alle updates sam_2926volgen.

Veel haakplezier!

Klik aan voor het gratis patroon -> Hoodycolsjaal Hoody MbyMoon (PDF)

9 gedachtes over “Update gratis patroon (PDF) hoodycolsjaal Hoody MbyMoon!

  1. Hallo
    Ik ben hieraan begonnen maar de link van t filmpje van de diamantsteek werkt niet,hoe kan ik nu verder?
    Kunt u me de steek mss uitleggen? Gr. Tiny.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s