Stukje uit mijn statistieken!

Ik wil dit toch wel even met jullie delen.. de topper van mijn weblog is het gratis haakpatroon van mijn Hoody colsjaal.

Nu, zelfs nog steeds tijdens deze snikhete zomerse (zeg maar gerust tropische!) dagen, wordt het patroon dagelijks opgezocht. Geen idee of men het ook daadwerkelijk aan het haken is nu, maar ik wil jullie dit stukje uit de statistieken van mijn weblog niet onthouden.

Dit is een screenshot, dat ik net heb gemaakt. Mijn pagina met het gratis patroon van mijn hoodycolsjaal Hoody is echt serieus al 21.645 keer bezocht sinds mijn ontwerp online (1 april 2016) is komen staan….
Een-en-twintig-duizend-zes-honderd-vijf-en-veertig keer!

Echt…

Dan vraag ik me toch af, zouden er dan ook net zoveel gehaakt worden? Nee toch? 😂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s