Inspiratie weer terug!

Het is hier de laatste tijd ontzettend stil, ik weet het.
Korte uitleg? Drukdrukdruk…
Lange uitleg? Inspiratieloos doordat ik last van stress had, achteraf weet ik dat het daardoor kwam. Telkens nam ik 1 van mijn haakwerken op, of startte ik iets nieuws, maar het lukte gewoon niet. Er kwam niets moois uit mijn handen. Het was druk op mijn werk, mijn zoon moest examens afleggen, verder nog wat privé dingen waarover ik niet teveel ga uitweiden, maar alles bij elkaar, geen inspiratie.

Ik voelde ook wel druk om hier en op mijn pagina op Facebook berichten te plaatsen, maar op een gegeven moment heb ik dat maar losgelaten. Inspiratie en mooie dingen creëren, laten zich niet afdwingen, toch?

Maar nu, een heleboel leuke dingen gedaan, mijn zoon is geslaagd (jaja!), een korte vakantie met hem op Malta (want 16 jaar geworden) en na een echt gewéldig relaxte vakantie aan het Markermeer, bruis ik van de inspiratie en ben ik gisteren gestart met het haken van een rokje. Ik kon het bijna niet wegleggen en ik ga dadelijk ook meteen weer lekker verder haken.

img_2531

Onlangs bij de Zeeman voor 1 euro in de uitverkoop een stretch rokje gekocht, zie ik een tijdje geleden op Facebook een foto van een gehaakt rokje voorbij komen. Foto direct opgeslagen, want echt heel leuk. Krijg ik afgelopen week een ingeving dat ik echt tig jaren geleden in dezelfde kleur garen gekocht heb, toen een

dappere poging van het haken van een topje gedaan heb, maar dat die jammerlijk mislukte. Op zoek naar de bollen en gisteren begonnen aan dit rokje..

 

Helemaal leuk, ik krijg er zoveel complimenten over!38469393_2012707322073668_1726750223641870336_n
Ook op zoek gegaan naar bijpassende hempjes, dat kostte niet veel moeite, want dit is echt een modekleur dit jaar.
En dit is het resultaat geworden:

2 gedachtes over “Inspiratie weer terug!

  1. Een creatief brein kan alleen dan werken wanneer er rust in de ziel is😉 Fijn dat je het weer gevonden hebt👍🏻 Een ontzettend leuk idee..ben benieuwd naar het eindresultaat!🍀💪🏻s

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s