Verrassing!

Beetje stil met bloggen, maar blijf wel bezig met haken hoor.

Nu bezig met een verrassing, vorig jaar heel veel garen gekregen van mijn schoonmoeder. Met de belofte van mijn kant dat ik met een deel van dat garen voor haar een mooie warme omslagdoek zou haken. Maar ik ben niet zo goed in het haken van een rechte rand, dus haken, uithalen, nieuwe haaksteek zoeken, haken, weer uithalen… ding aan de kant gegooid, op zoek naar weer een andere steek.. en zo haal ik al hakend weer een halve omslagdoek uit.

De verrassing? Dat ik maar 1 kleur (grijs) van haar garen gebruikt heb, de rest uit mijn eigen garenvoorraad geplukt heb en dat ze dat (nog) niet weet. Maar ik ben nu eindelijk tevreden over wat ik aan het maken ben..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s