Heerlijk grote loopsjaal is eindelijk af!

Ik krijg er heel veel complimentjes over, vooral over de kleurcombinatie. Maar, ik denk dat het ook komt vanwege deze mooie steek. En die wordt HIER uitgelegd.

Afgelopen weken druk bezig geweest met een miniverbouwing bij mij thuis, je staat er eigenlijk niet echt bij stil hoeveel werk het is om op 3 plekken nieuwe kasten te laten maken. Bij mij was het in de keuken, kelder en slaapkamer. Dat betekent dus op 3 plekken alles/alle kasten leegmaken (en ja, die spullen moet je toch ergens in huis weer kwijt) 1 hele dag besteed aan leegmaken.
De keuken ging leeg in tassen en gestapeld in/aan/onder/op mijn eethoek. De kelder leeg in grote boodschappentassen en om, onder en nabij mijn zithoek gezet. En mijn kledingkast ging leeg in de slaapkamer van mijn zoon.

En als alles klaar is, kun je weer gaan inrichten. En eerlijk gezegd ben ik daar nu nog steeds niet helemaal mee klaar, nieuwe kasten = veel nieuwe opbergmogelijkheden en ook een nieuwe manier van opbergen. En daar ben ik vaak wat langer mee bezig, ik blijf aan het veranderen en aanpassen en verplaatsen.

En toen werd ik heeeeeel erg verkouden, in jaren niet zo erg gehad, stem kwijt, verstopte neus, keelpijn, ploppende oren, gesnotter, niesbuien, ik was er doodmoe van en haken, ik had er effe geen energie voor.

Maar het haakbloed gaat waar het soms niet gaan kan, de haaknaald toch ter hand genomen en dit is mijn project geweest de afgelopen tijd. En ja, natuurlijk met mijn mooie enige echte MbyMoon-knoop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s