Inspiratie zat!

Net terug van 2 weekjes vakantie, waarin ik NIET gehaakt heb.
Bewust hoor, want ik wilde mijn vakantie-tijd met mijn liefste mensjes doorbrengen en daar mijn ontspanning uit halen.

Maar sjeeee… wat heb ik het gemist, alleen al het gevoel van geen-mogelijkheid-om-te-kunnen-haken, toen ik er zin in had… de volgende keer gaan al mijn projecten mee!

Dus, bij thuiskomst, nadat ik alles zo ongeveer weer opgeruimd had, de was draaide en ik op de bank (mijn eigen bank weer!) plofte, wat zal ik oppakken? Een WIP (WorkInProgress) of toch…

Ja, iets nieuws beginnen, eerst mijn lichtgrijs/wit verloopgaren opmaken.
Een restant van dit project : BLOG!

Op vakantie was ik online al aant neuzen geweest voor iets wat ik er mee kon maken en dit gevonden, lekker luchtig en zomers… 
(btw, vk.com/crochetclub is een communitie op een Russische site, een soort Facebook,  waar je je kunt aanmelden. Wil je een kijkje nemen, klik dan HIER )

 Hier kan ik wel iets mee en gisterenavond aan begonnen. Maar haken vanaf een foto is, ondanks veel inspiratie, niet altijd even makkelijk. Al een paar keer haakwerk neergelegd, beetje trekken, beetje plooien en beetje duwen. Nee, niet goed, uithalen maar weer.. opnieuw, weer niet goed, weer uithalen… weer opnieuw, weer niet goed en het was al laat, dus haakwerk aan de kant gelegd, morgen weer verder.

En maar goed ook, want vanmorgen gekeken waarom het gisterenavond niet goed was, heb ik hele boogjes overgeslagen en het aantal 3 dubbele stokjes klopte ook al niet! Geen wonder dat het trok aan alle kanten… zat vol met fouten! Weer uitgehaald tuuk en gewoon lekker verder haken.. word vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s