Update van mijn blog ‘Zou het dan toch?’

6 juni schreef ik mijn laatste blog, dus een beetje rustig hier, maar in het dagelijkse leven écht niet!

Drukdrukdruk.. maar wie tegenwoordig niet hè? Ik zal een paar dingen noemen (maar nog lang niet alles) die me de laatste tijd bezig hebben gehouden:
Een nieuwe blog gestart, ik schrijf daar over dingen die meemaak, gewoon lekker geklets en wat gezwets eigenlijk.
Mijn huis heb ik voor een deel leeggemaakt (dát geeft een lekker gevoel!) en heb echt een achterbank én kofferbak vol naar de kringloop gebracht.
De kids door de laatste loodjes van dit schooljaar gesleept, beiden zijn over!
En op mijn werk is het meeeegadruk!

Verder ben ik wel wat blijven haken hoor. 😀 Hier en daar wat dingen uitgeprobeerd dat het vernoemen hier niet echt waard was en ook alweer uitgehaald is. Maar gisteren heb ik hem toch afgemaakt, het patroon dat ik heb gebruikt ter inspiratie vind je op mijn blog van 6 juni, klik HIER als je het wilt bekijken. Let wel: inspiratie! Want het zou geen MbyMoon zijn, als Moon geen crea-sausje over het een en ander gegoten zou hebben.

En dit is het geworden:

In alle eerlijkheid, hij komt totaal niet tot zijn recht, zo op een hangertje. Ik heb hem dan ook echt voor mezelf gemaakt (afgestemd op mijn maten) en als ik hem dus draag, vind ik hem prachtig! Misschien 1 van de kids eens vragen om dan een foto te maken… 

Enne.. ik hoor je bijna denken (als je mijn vorige blogje gelezen hebt, weet je dat het garen van zwart naar bijna wit gaat): waar is dat wit dan? 

Nou… hier, verstopt onder een restantje grijs en het ligt klaar voor een volgend projectje!

Een gedachte over “Update van mijn blog ‘Zou het dan toch?’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s