Probeersel!

Tis een tijdje stil geweest, maar ik heb ook niet veel gehandwerkt.
Te druk?
Lopende projecten weer opgepakt?
De feestdagen/Decembermaand?
Geen inspiratie?
Gewoon een combinatie van het bovenstaande plus een lichtelijk
overbelaste arm.

Aangezien ik mezelf een koop-verbod-op-nieuwe-garens heb opgelegd, vermijd ik een beetje de winkels waar de garens te vinden zijn. Dus qua inspiratie zijn de ideetjes in mijn hoofd wat afgenomen… Maar we hebben weer een ideetje!

Ik heb mijn bakken met garens doorgezocht en..   Dit wordt mijn nieuwste project, proberen hier iets leuks van te HAKEN! Want het verloopgaren leent zich daar niet direct voor, daarmee zou je beter kunnen breien… Maar ik zou Moon niet zijn, als daar voor mij niet een mooie uitdaging in zou zitten!

Wordt vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s