Weer een giletje klaar..

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik heb de smaak te pakken hoor… gek op giletjes en blij dat ze (weer) in de mode zijn!

Was begonnen met het ontwerpen van een giletje voor mijn dochter,
zie foto-> IMG_2299
Maar helaas had ik de maten niet goed, kon ik het weer uithalen. Nadat ik weer hetzelfde (niet leuke, want het haakt ontzettend traag!) haakpatroon gebruikte, gaf mijn dochter aan dat ze het eigenlijk liever iets anders wilde. Zij het internet afzoeken, komt ze met een voorbeeldfoto en kon ik weer aan de slag… helaas, ik had 3 bolletjes van dit garen van 50 gram kunnen scoren in de uitverkoop en ik had niet genoeg garen voor haar laatste idee. Dus wéér uithalen….. daarom knoop doorgehakt, het wordt een giletje voor mijzelf.

In 2 dagen tijd dit giletje gehaakt en ik ben blij met het resultaat! Ik ga hem morgen meteen aandoen over mijn zwarte jurk, kijken of ik complimentjes kan scoren op het werk.

Voorzijde
Voorzijde
Achterzijde
Achterzijde

Ik zit erover te denken om het uit te werken in een getekend of uitgeschreven patroon, heb het nu nog goed in mijn hoofd zitten. Wordt mogelijk nog vervolgd dus…

Een gedachte over “Weer een giletje klaar..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s