Give away… Winnen?

  !!WINACTIE GESLOTEN!!

Een vriendin van me vroeg of ik iets wilde maken dat ze op haar (nieuwe) website mocht weggeven en dan zou ze ook reclame voor mijn blog willen maken. Tuuk doe ik dat, dat is toch hartstikke leuk!!

Ik ben meteen aan de slag gegaan, moet ik eerst iets verzinnen… gezien het onderwerp van haar site, zouden gehaakte haarspeldjes of elastiekjes voor jonge meiden het leukste zijn. Ik heb 4 setjes gemaakt. Leuke achtergrondafbeelding uitgeprint, nog een fotootje met ook mijn blog-naam erbij, alles mooi in een geschenkzakje en ze zijn al klaar om gewonnen te worden!

IMG_2157 IMG_2163

IMG_2160

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s