Mijn loopsjaal is klaar!

Ik heb mijn kasten uitgezocht, op zoek naar garen dat harig en wollig is, daarmee wilde ik 1 grote warme loopsjaal maken. En dus ook gevonden, de kleuren donkergrijs, lichtgrijs, een beetje paars, wit en zachtroze vond ik wel mooi combineren, dus ik ging aan de slag…. En hij is af!

In mijn stapel haakboeken en op internet gezocht naar leuke haaksteken, die ik kon verwerken in mijn sjaal. Terwijl ik toer na toer haakte, afwisselende haaksteken, ik heb ze zelf zitten verzinnen ook, ik ging los: weet je wat… Ik haak zilveren kraaltjes mee met de witte wol… En ik heb nog paarse metaaldraad, die haak ik mee met het lichtgrijze… En ik heb nog mooie bloemvormige pailletjes, die haak ik met de laatste rand mee…  En dit is het resultaat:

image image image image

Hij is 55cm breed geworden en in het rond 172cm, lekker warm… En ik ga hem verkopen..

15 euro, vind ik een mooie prijs!

Mocht je interesse hebben? Dan kun je me mailen op mbymoon@outlook.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s