Haakgek? Yup!

Ik haak al heel lang, heb het geleerd van mijn oma toen ik nog heel jong was… Zij haakte kleedjes, gordijntjes, kussenhoezen voor veel andere mensen en mutsen en vestjes voor alle kleinkinderen (27 in totaal!) ik heb nog prachtige foto’s van mezelf samen met mijn broer en 2 zussen met een prachtige handwerk creatie van oma aan.

Daarnaast borduurde oma ook nog veel, knoopte hele vloerkleden in elkaar, maakte vesten en truien op de breimachine, ze was altijd aan het freubelen en ik freubelde graag met haar mee… Dat borduren en kleden knopen heb ik nooit gedaan, breien doe ik ook nog steeds, maar haken is mijn favoriete bezigheid als ik ’s avonds voor de televisie zit. En aangezien de berg haakwerkjes groeit en ik toch niet alle sjaals en cowls tegelijk kan dragen, heb ik besloten ze te gaan verkopen… Hoe ik dat precies ga aanpakken, dat weet ik nog niet, maar de naam van mijn “merk” heb ik al gevonden: MbyMoon!

En voor mij is dan de eerst volgende stap een weblogje, ik heb al 2 andere blogs (eentje met recepten en eentje voor mijn werk), schrijven is namelijk ook iets wat ik heel leuk vind om te doen en dat ga ik vanaf nu ook over mijn haakwerk doen. Dus er volgen binnenkort nog veel meer blogjes…

Deze schattige pinguïn heb ik ruim 2 jaar geleden gemaakt voor mijn bonusmeisje (de dochter van mijn vriend, heb er niets voor hoeven doen en zomaar gekregen, dus een bonus!) eigen verzonnen ontwerp.

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s