Een oudejaarscadeautje, speciaal voor jullie!

Zo op de laatste dag van het jaar zet ik nog een gratis patroon online, gewoon omdat het kan en omdat ik er zin in heb, alsjeblieft, mijn prachtige Audrey sjaal.

Mijn testhaaksters zijn heel druk geweest met testen de afgelopen week, ze hebben hun Audrey sjaals al af en ik krijg ook al fotootjes van hun resultaten. Maar ze zijn nu ook heel druk met oudejaars-gezellige-dingen met hun gezin, jullie hebben vast ook leuke dingen te doen, dus ik ga in de komende week hun resultaten nog met jullie delen op mijn Facebook-pagina. En mijn patroon krijgt dan ook nog een aantal updates met hun foto’s en tips.

Maar nu jullie cadeautje… klik op onderstaande download-knop, duik in je voorraad garens en haken maar! Als je nog wat Royal (Zeeman), Saskia (Wibra) of Medium (Action) hebt liggen, kun je meteen aan de slag… veel haakplezier en natuurlijk een heel fijne jaarwisseling!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s