Mijn 35e gratis patroon is vanaf nu beschikbaar!

Ik heb een hele tijd geleden een grote bestelling gedaan van het Budgetyarn.com-garen Soft Aran, daar had ik de nodige bolletjes van over. Eerlijk gezegd, het is nog niet op, maar dat is niet erg, ik ga er nog een zalig zachte sjaal van haken voor volgende winter.

Maar… omdat ik nog keuze genoeg had in kleurtjes, heb ik een soort regenboogje bij elkaar gezocht en ben ik gaan haken. Eerst de hemel (blauw) en dan de boog (roze/geel/mint) en dan de grijze aarde. Van boven naar beneden.

En dat is dit heerlijke ultrazachte zaligdragende ruimvallende vest geworden, die ik Bobby heb genoemd!

Wil jij dit ook haken? Klik op onderstaande knop, er staat 4 maten in omschreven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s