Mijn geheime haakprojecten waren een cadeautje voor mijn jarige zus!

Gisteren schreef ik in mijn BLOG dat ik heel druk was met haken van sjaals, 3 daarvan waren een cadeautje voor mijn zus.
Gisteren was ze jarig, dus nu kan ik ze ook laten zien, want mijn verrassing heeft ze al uitgepakt natuurlijk!

Ze had er ‘maar’ 1tje verwacht, ik had haar gevraagd wat ze mooi vond en ze moest van mij kiezen uit de 3 kleuren (grijs, wolwit en roze) die haar voorkeur hadden. De garens had ik zo gevonden bij de Action. Toen nog de steek, na wat zoeken en testen samen met mijn zus, gevonden. Gewoon heel simpel grijs met wit in strepen met reliëfstokjes.
Kon ik daarna los op 2 andere sjaals met andere haaksteken en toch ook dat roze erbij 😊 mooie labels en mijn knoop erop, klaar!

En dit is het resultaat:

Mijn zus was heel blij verrast🥰

4 gedachtes over “Mijn geheime haakprojecten waren een cadeautje voor mijn jarige zus!

  1. Wat zijn ze weer mooi zeg, ik reageer nooit zoveel maar je Facebook en dit ik vind je geweldig. Nooit gedacht dat je rond mijn leeftijd zit. Altijd gedacht aan een jonge meid van 25 🙈🙈🙈 wij kunnen het dus ook gewoon. Ben echt trots op jou ook al ken ik je niet hihihihi 🤭 😘 Fijne dagen straks

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s