Heerlijk warm vest gehaakt, laat de herfst maar komen!

Ik wilde vorig jaar al een gebreid vest (zooooo gaaf!) nahaken, maar had de hele tijd ruzie met de mouwen. Ook vond ik nog steeds niet de juiste steek voor de rest, te grof telkens, maar ik was wel al heel ver. Heb het ding toen maar in een doos in de kast weggestopt, tot ik halverwege augustus een poncho ging haken in de PERFECTE steek.. Ik kon eigenlijk niet wachten en ben na een paar dagen subtiel verzet, toch maar begonnen met het achteruit haken van mijn vest. En toen kon ik niet meer stoppen..

Met een stukje advies en tips van mijn testhaaksters, lukten mijn mouwen nu wel! En nu is ze af, mag ik jullie voorstellen aan Brooklyn?

Ik ga meteen aan de slag met het uitschrijven van het patroon, mijn testhaaksters staan al vol ongeduld te wachten. Het (koop)patroon komt daarna zeer snel online!

2 gedachtes over “Heerlijk warm vest gehaakt, laat de herfst maar komen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s