Eindelijk af, mijn Sunny-Day top!

IMG_1936.jpgDeze bolletjes in prachtige zonnige kleurtjes heb ik de afgelopen week ‘even’ omgetoverd tot een heerlijke zomerse top. Het patroon ben ik nu aan het uitschrijven, maar toch is het wel lastig te omschrijven hoe je de grote V in het topje haakt met filethaken. Of eigenlijk beter gezegd: met zo min mogelijk woorden. Een diagram zou hier best wel fijn en handig zijn, maar ik kan helaas geen programma’s op mijn Chromebook zetten. Dus nu ben ik heel veel tekst aan het schrijven, ik heb mijn testhaaksters maar eventjes gevraagd of ze het tot nu toe begrijpen wat ik schrijf.95A2CEDC-7344-4E92-B7E6-5B0754638540

Ik heb hem voor mezelf gehaakt, in maat 46 redelijk strak aansluitend, aan de zijkanten zit een rijgkoord. De zijkanten worden dus niet dichtgemaakt, waardoor je met het koord vanzelf de ruimte krijgt om het losser of strakker te dragen. Ik dacht dat ik met het dragen iets meer ruimte nodig had, maar de omtrek is voldoende om eventueel de zij-naad ook dicht te naaien of haken.
Ik vind het rijgkoord juist leuk, ik heb hem zo strak aangetrokken, dat het ook iets omhoog rimpelt. Nog speelser, past perfect bij deze top én een zonnige dag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s