Moeky reveal blog!

Allereerst een vrolijk Pasen voor iedereen, wat een fantastisch weer zeg!!

Ik heb mijn Moeky natuurlijk al wel aan mijn testhaaksters laten zien én ook mijn zus (die kent het ook van het gebruik door onze moeder vroeger) mijn zus was meteen helemaal enthousiast en vroeg of ik er ook eentje voor haar wilde haken. Tuurlijk doe ik dat!

En heb ik meteen het patroon nog wat geperfectioneerd, wat kleine aanpassingen en suggesties mbt gebruik van iets ander garen, verdeling kleuren en een kleinere haaknaald. Ik ga mijn testhaaksters vragen het te testen de komende dagen. En 1 mei komt het online, het patroon is gratis, omdat ik dan jarig ben.

Maar, wat is nou een Moeky?
Het is een… wasknijperschort!! En zo ziet het het uit..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s