Alweer 3 verschillende hoodycolsjaals klaar!

Ik haak soms op bestelling en nu kreeg ik via mijn website zo’n enthousiaste reactie van Daniëlla over mijn hoodycolsjaals, dat ik er gewoon zin in kreeg om ze weer te haken… 😄 2 moest ik er maken, een zwarte Hoody voor haar dochter Kyra en ja, ze kon niet kiezen, maar na lang denken, koos ze voor de Ruby in een andere kleur.

Bijna elke dag vroeg ze om updates, dus geregeld een fotootje via Whatsapp gestuurd. En ineens liet ze weten dat ze de Ziggy ook nog wilde, in blauw. Dus de afgelopen weken ben ik heel druk geweest met het haken van alle 3 mijn Hoodycolsjaals gratis patronen

Voor de Hoody (links, zwart) heb ik 6 bollen dubbeldraads Royal van de Zeeman gebruikt.
Voor de Ruby (midden, bruin/beige) heb ik 6 bollen dubbeldraads Fenna van de Wibra gebruikt.
En voor de Ziggy (rechts, blauw) heb ik 5 bollen Julia van de Zeeman gebruikt.

Ik heb vanwege de keuze voor ander garen mijn patronen niet volledig kunnen volgen en het soms flink moeten aanpassen qua maat haaknaald, aantal steken én toeren, soms weer uit moeten halen, maar ik ben trots op het totale resultaat. Daniella en haar dochter Kyra hebben via Whatsapp al blije berichten gestuurd. ☺️

Gisteren heb ik het laatste draadje weggewerkt, overal zit natuurlijk mijn knoop weer op en vandaag kunnen ze op de post. Als de verwachtte sneeuw het me niet lastig gaat maken, natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s