Er komt alweer een patroon aan!!

Woonvest Starly is net af en de tekst van het patroon heb ik al klaar. Deze keer gaan 2 lieve dames mijn patroon test-haken. Is hij helemaal goed, maak ik nog mooie foto’s en dan komt hij ook weer gratis online!

De verandering in mijn patroon is dat ik een PDF-bestand heb gemaakt. Waarom? Nou, ik denk dat het duidelijker zal zijn én in voorbereiding van mijn nieuwe plannen.
Mijn nieuwe plannen zijn namelijk een echte website, een webwinkeltje waar je mijn patronen kunt bestellen (joh, ik heb nog zoveel ideeën!) én waar ik mijn gehaakte spullen wil gaan verkopen. Je kunt maar zoveel zelf dragen hè…
En men kan ook bestellingen plaatsen.

Het plan heb ik al langer, maar ik durfde nog niet echt. Maar nu? Nu heb ik al bijna 2.200 likers/volgers op mijn Facebook pagina MbyMoon, waar ik superblij mee ben en merk ik dat mijn patronen best wel in de smaak vallen. Ik steek er ook veel tijd in, dus waarom zou ik er niet een centje mee kunnen verdienen, toch?

Spannend vind ik het wel hoor, maar vooral heel leuk!!

Een gedachte over “Er komt alweer een patroon aan!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s