Nieuw gratis patroon hoodycolsjaal Ziggy MbyMoon!

Update: patroon is niet goed leesbaar/te vergroten, krijg ik van meerdere mensen door, dus binnenkort komt er een verbeterde versie online!

Belofte maakt schuld, schreef ik…
Gisteren de sneakpeak..
En dan nu… tromgeroffel… tadaaaa!

Veel haakplezier allemaal!

3 gedachtes over “Nieuw gratis patroon hoodycolsjaal Ziggy MbyMoon!

 1. Hallo,

  Ik vind hem machtig mooi, maar als ik hem uitprint om zelf te maken, mag ik wel jampotglaasjes gebruiken om hem te lezen. Is het ook mogelijk dat je hem mailt als Word of .PDF bestandje? Alvast bedankt en fijne jaarwisseling.

  Met vriendelijke groet,

  Ria Dijkstra

  Geliked door 1 persoon

  1. Ik heb het al meer gehoord/gelezen, sorry daarvoor, ik heb eerlijk geen idee waar het aan ligt. Dit patroon heb ik hetzelfde gemaakt als de vorige. Aanstaande dinsdag ga ik het fotobestand opnieuw maken en zet ik het overnieuw online. Dat laat ik je dan direct weten!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s