Voor het eerst een muts gehaakt…

En dat viel nog helemaal niet tegen!

Ik heb volgens deze deze instructie-video gehaakt en nee, dit filmpje heb ik niet gemaakt, ook al lijkt de naam van de maakster veel op mijn weblog-naam.
Ik kreeg al vaker complimentjes over mijn duidelijke filmpjes op YouTube, maar helaas, alle credits zijn voor ‘MbyM Haken enzo’.

Ik heb wel wat dingen aangepast (hoe kan het ook anders hè☺️) Ik heb deze muts dubbeldraads met haaknaald 6 gehaakt, want dan is hij dichter/warmer. Het aantal steken en het meerderen heb ik wel aangehouden zoals in het filmpje, maar heb het aantal toeren in het middelstuk vermeerderd naar 9 (ipv 7) en met de boord 5 toeren (ipv 6) aangehouden.

1 avondje haken en nog geen 2 (Action) bollen van 100 gram gebruikt, restant zie je bovenaan op de foto liggen.

Een gedachte over “Voor het eerst een muts gehaakt…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s