Van een gegeven paard..

Kun je veel moois maken!!

Onlangs van mijn schoonmoeder een grote tas met garen gekregen, waaronder deze bulky bollen.:Wat zou ik daarmee kunnen maken…

Haaknaald 8 is de grootste die ik heb, dacht ik… maar ik vond nummer 10 net onder in de kast. Toch echt wel een verschil..

Gisteren al aan het uitproberen geweest, voor de tv een sjaal in wording. Steken uitproberen dus, ik wilde weer eens iets anders. De Diamant Trellish steek (die van mijn Hoody), maar dan totaal anders. Wel dezelfde techniek, maar de helft van de steek voor en de andere helft achter mijn werk insteken. Dan krijg je dus echt geen diamant, maar diagonale streepjes.

Ik heb geen idee of de steek al bestaat, maar zo niet, heb ik iets nieuws verzonnen en dat ziet er zo uit:

En dat ga ik nu uithalen, want hij wordt best stug met haaknaald 8.

Dadelijk haaknaald 10 proberen!

Een gedachte over “Van een gegeven paard..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s