Moon haakt volgens patroon!

Jaja, echt waar!

Al speurend en zoekend over het internet, op zoek naar een leuk patroon van een truitje om mijn zwart-grijs-wit verloopgaren eindelijk echt te kunnen gebruiken, kwam ik dit tegen:

Mooi hè? Maar, voor mijn zwart-grijs-wit verloopgaren is het niet zo geschikt, vind ik. Op zoek in mijn kasten en tassen, heb ik bruin katoenen garen gevonden en buiten in de tuin, zittend onder de luifel (vandaar ook een oranje gloed😄), lekker begonnen met haken.Maar meteen in de 1e toeren merkte ik dat het patroon niet klopt met de foto’s, dus (ook omdat ik het langer wil hebben) meteen een aanpassing gedaan.. wordt vervolgd!

Deel 2, update!

Onder de luifel zag ik het niet, maar al hakende later in de week binnen op de bank, ontdekte ik dus een kleurverschil in mijn bruine bolletjes. Eerlijk gezegd vind ik het niet zo’n probleem, lijkt een beetje op bolletjes met kleurverloop..

Ik haak in het rond, dus voor- en achterpand hebben hetzelfde ‘kleurverloop’. Het achterpand is vrijwel klaar, ik doe de split aan de voorzijde. Moon zou geen Moon zijn als er geen Moon-sausje over dit patroon gaat!

Wederom: word vervolgd!

6 gedachtes over “Moon haakt volgens patroon!

 1. Hallo, ik zou dit topje willen haken, maar op het patroon zie ik. Iet waar de dubbele stokjes gehaakt moeten worden. Kan u dit even toelichten. Alvast bedankt.

  Lizzy

  Like

 2. Hoi Moon,

  Klopt het dat er nooit een vervolg op deze blog is gekomen? Ik was nl benieuwd wat er niet klopte in het patroon en welke aanpassingen je had gedaan?

  Mijn dochter vraagt al een jaar om een gehaakt topje, en deze is zo ontzettend leuk!

  Groetjes Marga

  Like

  1. Klopt, daar is nooit een vervolg op gekomen. Ik haakte al vrijwel nooit volgens patroon, nu al helemaal niet meer omdat ik alles zelf ontwerp. Ik heb ook topjes ontworpen, maar die zijn toch weer anders geworden.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s