W.I.P. (work in progress)

In de uitverkoop een paar megabollen (verloopgaren van zwart naar lichtgrijs) bij het Kruidvat gescoord en na even nadenken, besloten te gaan doen wat ik het liefste doe: kiezen wat ik wil gaan maken, dan beginnen met haken en elke keer een andere steek verzinnen… Natuurlijk niet echt zelf verzinnen, maar op zoek naar een mooi motief/steek (yay for the internet!) dat past in het beeld dat ik heb van mijn eindresultaat en dan gewoon maken… 

Ik word daar zo blij van! En vooral als het lukt en het onder mijn hakende vingers groeit… Tot nu toe: 

En dat wordt zéker vervolgd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s