Even tussendoor..

Druk met mijn huis opruimen (want ná een verbouwing heb je meer troep dan ervoor hoor) heb ik tussendoor even wat kleins gehaakt voor een project/goed doel: Pink Ribbon.

Ik kreeg na aanmelding een aantal patroontjes van sleutelhangers en een cupholder toegestuurd, patroonbeschrijving in het Engels.. Eigenlijk niks voor Moon, Moon doet liever haar eigen ding, volgt niet graag een patroontje (al levert dat soms wel mooier werk op) en dat kleine gefriemel om sleutelhangers te kunnen maken… Eigenlijk niet. 

Maar ik was aan geen enkele regel gebonden, schreef ze in de mail. Die cupholder sprak me toch wel aan… Avondje freubelen en dit is het resultaat:

Morgen gaan ze op de post!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s