Tussendoor… Een loopsjaal in de zigzag-puffstitch… Lekker warm!

  
Donkergrijs, 6 bollen, haaknaald 4… De 3e bol is al aan de beurt, dus hij wordt nog minimaal 2 keer zo breed. Omtrek van de loopsjaal is bijna 3 meter, goed om 3 à 4 maal lekker warm om je hals te slaan. 
De zigzag-puff-stitch maak je zo:
Zigzag-puff-stitch uitleg
Ik heb de steek een klein beetje anders uitgevoerd om een iets lossere structuur te krijgen, maar het effect is vergelijkbaar.

Lekker warm ja, dat is nodig, want ik ga een e-scooter aanschaffen. Aan het einde van het jaar gaan we verhuizen, ‘we’ is in dit geval mijn werkgever..😄 we gaan naar een pand midden in het centrum van mijn woonplaats. Daar mag ik helaas niet (gratis) parkeren met mijn auto… De keuze tussen openbaar vervoer, (e-)fiets of e-scooter was snel gemaakt. E-scooter it is!

Geen nieuwe natuurlijk, dat is boven mijn budget, dus een 2e-handse met nieuwe accu’s en die is over een paar weken rijklaar. Natuurlijk ga ik hem meteen gebruiken, dus die warme 3-dubbele loopsjaal zal dan zeer welkom zijn!!

Update: sjaal is klaar en wárm dat hij is!!  

Mijn dochter wil er ook eentje, maar dan van zacht fluffy garen, was al bang dat ze deze zou inpikken, maar hij is niet zacht genoeg..😄

   
 
btw… van de 6 bollen heb ik nog net een kleine meter garen over, perfect ingeschat dus!!

Ps… Kiek: 
 

5 reacties op “Tussendoor… Een loopsjaal in de zigzag-puffstitch… Lekker warm!”

Plaats een reactie

Site gemaakt door WordPress.com.