Lang warm vest… De herfst komt eraan!!

BAM!!

Mijn allergrootste project ever!!

Een lang warm vest ga ik maken, eentje die je ook aandoet zónder jas, eentje die je in plááts van een jas gaat dragen… Kleurtjes heb ik gekozen, 1e granny heb ik al gehaakt…  

Zwart en grijs zal de overhand gaan krijgen. Ik heb via Pinterest HET vest gevonden:  

En ik heb er helemaal zin in!!

8 granny’s klaar, nu ga ik beginnen met de onderste rand, het zigzag-motief…  Heb wel heel bewust gekozen voor 8x dezelfde granny qua kleurstelling, ik denk dat het vest in totaal al opvallend genoeg gaat worden.😄

 

Ik heb de smaak te pakken! 
 

Het vordert gestaag:
  

Laatste update: gestopt met dit project, ik heb de verhoudingen helemaal fout (veeeeel te wijd laten uitlopen) en ik vind de kleuren toch net iets té… dat wordt uithalen en opnieuw beginnen met alleen wit/grijs/zwart… vervolg komt in een nieuw blog!

11 gedachtes over “Lang warm vest… De herfst komt eraan!!

  1. Dank je!
   Nee, meer dan dit heb ik niet van het patroon en nee, nog niet af. Ik ben een heel eind, maar het wordt niet zoals ik het wil. Dus ik ga het uithalen en opnieuw beginnen, maar dan met andere kleuren… Wie weet kan ik hem komende herfst dan wel gaan dragen😄

   Like

   1. Ik ben al zo lang op zoek naar dit patroon!! Ik ben niet verder gekomen dan een of andere russische site, liveinternet.nu

    Like

  1. Ik heb het online gevonden, meer dan dit heb ik ook niet. Op Facebook zit een groep die hem ook na maakt, via die groep kun je je gratis aanmelden bij een website en dan krijg je gratis toegang tot de bestanden en filmpjes die geregeld online gezet worden. Daar haal ik ook inspiratie uit, misschien jij ook?

   http://www.hupsaa.nl

   Succes!!🍀

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s