Nieuw project (Russische sjaal) gestart en afgemaakt!

Ik zat even zonder inspiratie, had 2 bollen garen gekocht met kleurverloop, maar dacht je dat ik op iets leuks kon komen? Noop… Ben wel 10 keer gestart met een nieuwe sjaal/omslagdoek en heb het ook weer 10 keer uitgehaald…

Waarom liep ik zo vast? Geen idee… Waarschijnlijk omdat het kleurverloop in combinatie met de haaksteken die ik gebruikte, de sjaal te druk maakte. Dus vanavond heel internet afgestruind naar iets dat me zou aanspreken en ik denk dat ik het gevonden heb… Een Russische sjaal, met een gratis patroon ook!

En dat wil ik graag met jullie delen, hier vind je hem: Russische sjaal

Ik ben nog niet heel ver, maar dit is mijn begin…

 

En ruim een uurtje verder…

Ben heel tevreden met hoe het kleurverloop tot zijn recht komt… Heppie mie!

 

En hij is af! Afmetingen zijn 180×85 cm (driehoek) en beide bollen zijn op gegaan.

image2 image3

Hij is te koop voor…. 8 euro!

Interesse? Mail me dan op MbyMoon@outlook.com

 

Een gedachte over “Nieuw project (Russische sjaal) gestart en afgemaakt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s