Bestellen? Dat kan!

Ik werk ook op bestelling, niet heel vaak, want ik wil vooral bezig blijven met mijn eigen creativiteit te uiten. Lekker verzinnen, ontwerpen en haken, onder mijn vingers wat moois laten ontstaan, de uitdaging om iets nieuws en origineels te maken. Creaties die ik zelf heel mooi vind…

En ik merk dat er veel hakers/haaksters zijn, die mijn ontwerpen ook mooi vinden! En dat ze druk bezig zijn met het haken van mijn ontwerpen aan de hand van mijn (gratis) patronen. Maar ik kan me ook voorstellen dat je iets ziet op mijn website, dat je zelf niet kunt maken/haken. En dan zou je graag willen dat iemand anders dat voor je doet, dus waarom dan niet degene die het ontworpen heeft. Ik dus…

Je kunt onderstaande creacties bij mij bestellen, de levertijd mail ik altijd als eerste naar je door. Meestal is dat ongeveer 2 weken, als ik geen andere bestelling heb liggen én mits ik niet teveel andere leuke afspraken heb. Het garen en de kleur mag je kiezen, dat doe ik altijd in overleg. De kosten van duurder garen, bereken ik wel altijd naar je door.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s