Vanaf nu is het patroon van mijn Maya top te bestellen!

Een hele tijd geleden kreeg ik van De Hobbyvlinder een dubbele set garens toegestuurd, Rio garen van Lammy Yarns. Ik heb van hen al vaker wat garens gekregen om daar vervolgens iets moois mee te ontwerpen, daarvan een patroon uit te schrijven en dat patroon krijg je dan gratis bij een bestelling van die garens bij De Hobbyvlinder. Het haakpatroon is dan wel bij mij te koop, maar bij hen krijg je het gratis!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in maart toch wel wat moeite had met de vrolijke kleuren van de set die ik kreeg, 10 bolletjes in oranje, lime, blauw, coral en multi, van ieder 2 stuks. De zomerwarmte en -sfeer was nog heel erg ver te zoeken en ik had het zo druk met vanalles in mijn dagelijkse leven om het haken heen, dat er niets uit mijn haaknaald kwam. Tot ik in mei 1 weekje heerlijk met vakantie ging en de zon ook nog volop scheen. En daar was ineens mijn Maya top!

En mijn testhaaksters wilden maar al te graag testen, 20 dames gingen voor mij aan de slag en dat ging soms zo vlot, dat ik zelfs meerdere resultaten van dezelfde dames ontving! Een paar van hun topjes zijn niet met het Rio garen gehaakt, die zijn dus niet in het patroon opgenomen. Hun mooie zomerse resultaten volgen later deze week nog in een aparte blog, die mogen van mij hier op mijn website ook nog even shinen. Alle resultaten heb ik wel al gedeeld op Facebook en Instagram, ga gerust eens kijken zou ik zeggen.

Mocht je geen garens bij De Hobbyvlinder willen bestellen om het patroon gratis te verkrijgen: mijn nieuwste patroon is ook bij mij te bestellen voor maar 2,50. Dat kan via onderstaande betaalknop via Paypal of je stuurt me een berichtje via mijn SHOP, dan krijg je van mij een berichtje terug hoe je op een andere manier kunt bestellen/betalen. Dat kan via een Tikkie, een betaalverzoek of heel makkelijk via een bankoverschrijving.

e0d743be-37b9-42f8-b885-2420cfe13b80

Maya top MbyMoon PDF

Duidelijk haakpatroon met foto’s in een PDF bestand, dit patroon is voor maat XS(34) – S(36/38) – M(40/42) – L(44/46) – XL(48/50) – XXL(52-54) uitgeschreven. Ik stuur je deze toe op het e-mailadres dat met de betaling bij mij binnenkomt.

€ 2,50

4 gedachtes over “Vanaf nu is het patroon van mijn Maya top te bestellen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s