Patroon staat online, want mijn Becky trui is getest!

En geloof me, deze keer heb ik veel van mijn testdames moeten vragen hoor! Maar zij vroegen ook weer veel aan mij.. het was 3 weken lang een intens-2-richtings-Whatsapp-verkeer!

Een maand geleden had ik een berichtje geplaatst dat ik testdames zocht, ik kreeg de nodige aanmeldingen en met z’n 9-en gingen ze enthousiast van start. Maar…. wat was het een klus! 4 dames hebben het helaas niet (op tijd) afgerond om verschillende redenen, maar gelukkig, 2 van mijn vaste testhaaksters haakten spontaan weer aan en hebben het patroon van de trui ook getest.

Een flinke klus ja! Want wat deze toppers inmiddels wel weten, maar jullie misschien nog niet, is dat deze trui aan 1 stuk rondgehaakt wordt én ook nog een heel apart model heeft. Daardoor was het niet makkelijk om de verschillende damesmaten meteen goed te berekenen en uit te schrijven in mijn patroon. Het heeft ons heel wat denkwerk, omrekenen, opmeten, appen en achteruit haken gekost (dubbel lol van je wol?)😉 maar dat is ook meteen de ‘charme’ van testhaken hè..

De afgelopen dagen heb ik al hun geweldige maar oh zo verschillende resultaten al op Facebook gedeeld, deze heb ik nu ook allemaal in het patroon opgenomen. Inclusief tips&tricks van mijn testtoppers. En hun foto’s, ga maar snel kijken, want als je het model ziet, dan weet je ook meteen waarom ik dit de blije trui noem.😁

2 gedachtes over “Patroon staat online, want mijn Becky trui is getest!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s