Vraagje..

Terwijl mijn geweldige testhaaksters de laatste toeren testhaken van het patroon van mijn Brooklyn vest, ben ik zelf alweer lekker verder aan het verzinnen/ontwerpen met iets leuks van mijn nieuwe mooie groene garen.

En tijdens het haken kwam de gedachte omhoog, wat kan ik nog meer ‘omdenk-haken’?

Mijn Brooklyn vest is geïnspireerd op een gebreid vest met een vergelijkbare soepele ribbelstructuur en daar krijg ik allemaal zo’n leuke reacties op! Ik kan me daarom ook goed voorstellen dat er meer mensen zijn (zoals ik) die bepaalde dingen liever willen haken in plaats van breien.

Dus mijn vraag: wat zouden jullie graag willen zien als mijn volgende gehaakte project? Ik ben benieuwd!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s