Wat vinden jullie?

Tussen de bestelling van 3 verschillende hoodycolsjaals en alweer een nieuwe bestelling van mijn 2-kleuren hoodycolsjaal (waar ik nu mee ga beginnen) even een beetje mijn creativiteit laten gaan.

Garen had ik al een paar weken liggen, een heel mooie kleur groen. En ook besloten dat daar mijn 4e hoodycolsjaal van ga maken en dat het een versie voor vrouwen én mannen gaat worden! Waarom zouden mannen dit ook niet kunnen dragen, toch? Warm, leuk, vlot en stoer..

Maar jeetje, een goede volle, leuke en weer een totaal andere steek vinden? Noop… dus dan maar zelf verzinnen. Al 10 of 12 keer wat begonnen en weer uitgehaald. Maar, deze laat ik even marineren en morgen bij daglicht nog een keer goed bekijken.

En eigenlijk zou ik jullie wel willen vragen om je mening te geven, dus.. brand maar los!

4 gedachtes over “Wat vinden jullie?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s